Amikor neked fizetnek

Régen gondolkoztam azon, hogy megveszem a hypersnap dx nevű programot. Nem egy nagy dolog, néha kell, de akkor nagyon hasznos tud lenni. Szerintem túl van árazva, ez tartott vissza. Eddig.

Amikor elmentem a vásárlás oldalra, és ismét meggondoltam magam, kaptam egy felugró ablakot: Ha most nem navigálok el innen, kapok egy valid license-t ingyen. Ez azért elég meggyőző érv.

Maradtam, és mint megtudtam, ha veszek valamit a TrialPay-en keresztül, akkor a HyperSnap license ingyen az enyém… Hát nem nagyon akartam venni semmit, mígnem észrevettem, hogy kínálnak olyan dolgokat is, amik nem kerülnek pénzbe… Ekkor már elkezdett azért érdekelni a dolog.

Az egyik ilyen az emusic előfizetés volt, ami annyiból áll, hogy be kell regelni (+ bankkártya adatok), adnak 10 usd-t, és ha nem függeszted fel az accountodat, akkor 10 nap múlva átfordul havidíjasba a történet…

Levásároltam a 9 usd-t majd elmentem, hogy visszamondom az accountot. Kiírták, ha most mégsem mondom vissza kapok 5 usd kupont. Jó… Levásároltam a maradék 6 usd-t, most már tényleg vissza mondom… Erre megint kiírták. Nem akartam 1 nap alatt túl sok kupont nyúlni, így 15 usd-t vásároltam csak el ily módon, majd (meglepő módon)  visszamondtam az accountomat. Hiába, ez van ha az ember határozatlan 🙂

Az eredmény:

  • Kaptam egy hypersnap dx-et (40 usd)
  • Töltöttem le 3 albumot (20 usd)

Nem fizettem semmit. Nemhiába Amerika a lehetőségek országa…

Ez a dolog azért kis munkával továbbgondolható:

  • van már google keresőparaméterem ami a trialpay-es oldalakat keresi
  • az emusicba lehet regisztrálni crc valid kártyaadatokkal
  • az emusic regisztráció során nincs capcha és semmi ilyesmi (lehet seleniummal is regisztrálni 🙂
  • van nagyon sok email címem…
  • egy két biztos proxy se árt (nem szép elírni a kártyaadataimat, főleg sokszor más más email címmel 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.